svensk flag   Dansk flag   tysk flag   engelsk flag   finsk flag    australsk flag
exodraft logo

En designer hadde en idé. I samarbeid med exodraft og Wakeford Fireplaces gjorde han sitt konsept til en realitet som alle eiere av ildsteder vil sette pris på.

Designeren nøt hvert sekund mens han utviklet sitt eget hjem. Han var nøye med detaljene. Da han nærmet segt fullføring av prosjektet bestemte han seg for å installere en peis. Men han ville ikke ha en vanlig peis. For å passe til dette elegante og spesialtegnede huset måtte peisen ha en personlig «touch». Designeren hadde en svært spesifikk visjon av hvordan han ønsket at peisen skulle se ut.

For å få til dette aspektet ved designet var det nødvendig med et kort røykrør..

Fikk ingen hjelp

Han besøkte flere lokale forhandlere av ovner og peiser, og fikk samme svar over alt: “Planen din vil ikke fungere!” Designeren nektet å gi opp og fortsatte å lete etter en ekspert som kunne gi ham svaret han var på jakt etter.

Fant endelig løsningen

Designeren ringte til Adam Wakeford, eieren av av Wakeford Fireplaces i Surrey.

Han forklarte konseptet sitt og utfordringene han hadde med det. Han fortalte også Wakeford om tilbakemeldingene han hadde fått så langt. Heldigvis kjente Wakeford til exodraft røyksugersystemer og hadde allerede installert flere systemer hos kunder. Adam forsto fordelene med systemene og var svært sikker på at designerens konsept var gjennomførbart ved bruk av en exodraft røyksuger. Wakeford og exodrafts Keith Brant fra Storbritannia diskuterte designerens prosjekt og foreslo en løsning som viste seg å være vellykket.

Designeren ble svært glad og kunne endelig få den peisen han hadde sett for seg.

 

DSC02498

    BE OM MER INFORMASJON